Level-UP Jiu Jitsu Course

Meer technieken en meer focus op finishing mechanics

Level-UP Jiu Jitsu Course

Tijdens deze cursus leer je in een tijdsbestek van 4 weken alles over Leg Attacks, Guillotines en Kimura’s zowel in offensief als defensief perspectief. De LevelUP Jiu Jitsu Cursus bestaat uit 8 masterclasses waarin we je de ins en outs van deze aanvallen zult leren.

Voor wie is deze cursus:

– Elke Jiu Jitsu-beoefenaar die zijn kennis op deze specifieke gebieden wil uitbreiden

– Je hebt minimaal onze “beginnerscursus level 1” afgerond of minimaal 3 maanden Jiu Jitsu ervaring

– Als je moeite hebt met het ‘finishen’ van Leg locks, Guillotines of Kimura’s

– Als je regelmatig in Leglocks, Guillotines of Kimura’s terecht komt en je niet weet hoe je hier uit moet komen

Je gaat in een groep met 20 deelnemers in een periode van 1 maand 2x per week verder bouwen aan jouw BJJ game. Je doet dit samen met andere cursisten die de beginners cursus hebben afgerond.

Video afspelen

Upcoming courses

De eerstvolgende beschikbare Level 2 cursus start op 31 Mei 2022 en is op dinsdag en donderdag van 18:15 uur tot 19:15 uur.

Deze cursus is vanaf nu te boeken, de kosten voor een complete cursus zijn €89,-.

Juni Cursus

0
Spots available

Deze onderdelen komen aan bod tijdens de cursus

Submissions

Je hebt tijdens inmiddels al een aantal submissions geleerd, je zult misschien wel gemerkt hebben dat tijdens het sparren de submission soms niet te krijgen of net niet te finishen is. Dat kan komen doordat je tegenstander net iets blokkeert of dat je misschien net dat beetje techniek mist om de submission te doen slagen. Tijdens deze cursus gaan we aan de slag met counters, variaties en finishing mechanics.

Sparren

Je weet al wat sparren is en je weet ook al waar je tegen aanloopt. Tijdens deze cursus gaan we verder met sparren en dan vooral positioneel sparren. Hoe meer gereedschap jij in je kist hebt hoe makkelijker de klus word.

Passeren

BJJ draait voor een groot deel over het controleren van je tegenstander, hiervoor is het vaak nodig om je positie ten opzichte van je tegenstander te verbeteren. Je tegenstander zal dit niet zomaar laten gebeuren, hij/zij zal met zijn/haar benen en armen er alles aan doen om je te stoppen. Tijdens deze cursus leren we je nieuwe manieren en variaties op de manieren die je al kent

Positie Vasthouden

Je hebt al gemerkt dat het soms moeilijk is om de positie vast te houden. Tijdens de LevelUP cursus gaan we je meer tools geven om de positie vast te houden, maar we gaan je ook leren wanneer het tijd is om voor een andere positie te kiezen

Posities

In Brazilian Jiu Jitsu heb je verschillende posities waarvandaan je jezelf gaat leren verdedigen, maar ook om zelf aanvallen op te zetten. Veel voorkomende posities zijn; side control, mount, closed guard, half guard en open guard. Tijdens deze LevelUP cursus, behandelen we de posities op een ander niveau en gaan we dieper in op retentie van deze posities

Conditie, Coördinatie en Lenigheid

Een goede conditie, goede coördinatie en enige lenigheid is een groot voordeel bij het beoefenen van BJJ. We zullen tijdens deze cursus werken aan al deze aspecten. Vaak niet in de vorm van talloze oefeningen, maar vooral in de vorm van BJJ technieken vaak oefenen op een verhoogt tempo.

Next course starts in

Days
Hours
Minutes
Seconds

Schrijf je vandaag in voor de eerstvolgende Level-UP cursus

We hebben op dit moment een cursus beschikbaar om te boeken:

  • De LevelUP cursus van Juni: Deze cursus start op 31 mei en de lessen zijn elke dinsdag en donderdag van 18:15 uur tot 19:15 uur.

Je kunt je plek reserveren via onderstaande button, je kunt kiezen voor LevelUP Course Juni 2022. De kosten voor een volledige cursus bedragen € 89,-.

Video afspelen

Visit Us

OPENING HOURS

Elevation Jiu Jitsu est. 2016 

part of the Checkmat family