Level-UP Jiu Jitsu Course

Meer technieken en meer focus op finishing mechanics

Level-UP Jiu Jitsu Course

Tijdens deze cursus leer je in een tijdsbestek van 4 weken alles over Leg Attacks, Back Attacks en Arm Attacks zowel in offensief als defensief perspectief. De LevelUP Jiu Jitsu Cursus bestaat uit 8 masterclasses waarin we je de ins en outs van deze aanvallen zult leren.

Voor wie is deze cursus:

– Elke Jiu Jitsu beoefenaar die zijn kennis op deze specifieke gebieden wil uitbreiden

– Je hebt minimaal onze “beginnerscursus level 1” afgerond of minimaal 3 maanden Jiu Jitsu ervaring

– Als je moeite hebt met het ‘finishen’ van Leg Attacks, Back Attacks en Arm Attacks

– Als je regelmatig in Leg Attacks, Back Attacks en Arm Attacks terecht komt en je niet weet hoe je hier uit moet komen

Je gaat in een groep met 20 deelnemers in een periode van 1 maand 2x per week verder bouwen aan jouw BJJ game. Je doet dit samen met andere cursisten uit een beginners cursus of uit de reguliere lessen.

Video afspelen

Upcoming courses

De eerstvolgende beschikbare Level UP cursus start op 3 April 2023 en is op Maandag en Woensdag van 18:15 uur tot 19:15 uur.

Deze cursus is vanaf nu te boeken, de kosten voor een complete cursus zijn €89,-. VOL

April Cursus

Spots available
20

Deze onderdelen komen aan bod tijdens de cursus

Leg lock class - Elevation Jiu Jitsu

Leg Locks

Het aanvallen van de benen is in het hedendaagse Jiu Jitsu enorm belangrijk. Tijdens dit onderdeel van de LevelUP cursus behandelen we de basis van ons Leglock systeem. We beginnen bij de finishing mechanics van een tweetal Ankle Locks en vanuit daar gaan we werken aan een aantal entries en uiteindelijk de verdediging. Na dit onderdeel ben je klaar om je kennis verder uit te breiden tijdens onze Leg lock lessen.

Back Attacks

BJJ draait voor een groot deel over het controleren van je tegenstander, een van de beste posities om een tegenstander te controleren is de back mount. Tijdens dit onderdeel van de LevelUP cursus behandelen we entries naar de back mount, de backmount zelf, aanvallen vanuit de backmount en het ontsnappen van de backmount.

Arm Attacks

Het aanvallen van ledematen is een enorm groot onderdeel van BJJ. Nadat je in een controlerende positie bent gekomen is het isoleren en uiteindelijk aanvallen van de armen een enorm belangrijk wapen in je arsenaal. Tijdens dit onderdeel van de cursus kijken we naar Armbars, Kimura's en Keylock/Americana aanvallen.

Next course starts in

Days
Hours
Minutes
Seconds

Schrijf je vandaag in voor de eerstvolgende Level-UP cursus

We hebben op dit moment een cursus beschikbaar om te boeken:

  • De LevelUP cursus van April: Deze cursus start op 3 April en de lessen zijn elke Maandag en Woensdag van 18:15 uur tot 19:15 uur. VOL

Je kunt je plek reserveren via onderstaande button, je kunt kiezen voor LevelUP Course April 2023. De kosten voor een volledige cursus bedragen € 89,-.

Video afspelen

OPENING HOURS

Partner gym

Elevation Jiu Jitsu est. 2016 

part of the Checkmat family