Elevation Jiu Jitsu

bJJ voor
tieners

Sinds kort zijn we begonnen met BJJ voor tieners, nadat we ons programma voor volwassenen en jonge kinderen hebben opgezet was het tijd om lessen specifiek gericht op tieners aan te bieden. Deze lessen zijn speciaal gericht op jongeren van 12 – 17 jaar.

De BJJ lessen geven jongeren de kans om een waardevol zelfverdedigingssysteem te leren. Het vergroot hun zelfvertrouwen en verbetert de weerstand tegen groepsdruk. Onze instructeurs zullen belangrijke vaardigheden en technieken bijbrengen waardoor ze zichzelf fysiek leren verdedigen zonder een overdaad aan geweld. We bieden op dit moment op maandag en woensdag een les voor tieners aan.

Braziliaans Jiu Jitsu is niet alleen het ultieme zelfverdedigingssysteem, maar ook een geweldige training en zit boordevol persoonlijke voordelen die uw tiener zijn of haar leven lang bijblijven.

Brazilian Jiu Jitsu

BJJ is een vechtsport die zich richt op het zo snel mogelijk naar de grond brengen van de tegenstander – middels een takedown, worp of shoot – om daar vervolgens verder te gaan met het grondgevecht. Het doel van het spel is om te zorgen dat de tegenstander zo snel mogelijk opgeeft door middel van diverse grepen, klemmen en verwurgingen. Door het gevecht naar de grond te verplaatsen, wordt het voordeel dat een meer bekwame staande vechter heeft, weggenomen.

MMA / UFC

Dit is ook te zien bij de belangrijkste Mixed Martial Arts (MMA) wedstrijden, waarvan de UFC een voorbeeld is. Bij deze wedstrijden wordt het merendeel beslist op de grond. Het is dan ook voor elke vechter, van welke discipline dan ook, belangrijk het grondgevecht te beheersen.   Uit de praktijk blijkt dat 80% van de gevechten op straat, op de grond eindigen. 

Technique beats strength

Binnen BJJ wordt gebruik gemaakt van technieken die werken op basis van hefboomwerking, timing en gewichtsverdeling. Dit maakt het mogelijk dat een kleiner, zwakker persoon het kan winnen van grotere, sterkere tegenstanders. Dit is niet alleen theorie, zoals bij de meeste vechtsporten, maar dit is de dagelijkse praktijk tijdens training en sparren op de mat. Wil je dit zelf ervaren? Klik dan op de button voor een gratis proefles.

Gratis proefles

wil jij meedoen aan een BJJ les? Klik hier om een gratis proefles te reserveren

Proefles

Kom een keer langs voor een gratis proefles. No strings attached..

Rooster

Met meer dan 20 lessen per week hebben wij het meest uitgebreide BJJ lesrooster van Nederland en we zijn nog lang niet tevreden

Jeugd

Ons Youth program geeft uw kind de handvaten om met conflicten om te gaan en geeft ze het zelfvertrouwen om zichzelf te zijn.

YOUTH 1 x per week

22,49
Per Maand
  •  

YOUTH 2 x per week

35
Per Maand
  •  

Elevation Jiu Jitsu

more than 25 classes a week

Elevation Jiu Jitsu Academy is in 2016 opgezet met het idee om Braziliaans Jiu Jitsu en Grappling voor iedereen toegankelijk te maken. Een plek waar iedereen Jiu Jitsu kan en mag leren, of je nu jezelf beter wil leren verdedigen of wedstrijd atleet wil worden bij ons hebben we voor iedereen een passend aanbod en is iedereen welkom.

In een korte tijd zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste BJJ scholen van Nederland. Met meer dan 25 Grappling en BJJ les uren per week hebben wij inmiddels ook het meest uitgebreide BJJ lesrooster van Europa.

Testimonials

Elevation Jiu Jitsu Webshop

Official Elevation Jiu Jitsu webshop, order your team gear here

Elevation Jiu Jitsu-App

Book your training sessions, stay informed of the latest news and receive reminders (push notification) of your planned training sessions.

Video afspelen

Visit Us

OPENING HOURS

Partner gym

Elevation Jiu Jitsu est. 2016 

part of the Checkmat family